Določila in pogoji

Dobrodošli na club-gameautomaty.com!

Ti pogoji in določila opisujejo pravila in predpise za uporabo club-gameautomaty.com Spletno mesto na club-gameautomaty.com.

Z dostopom do te spletne strani predvidevamo, da sprejemate te pogoje in določila. Ne nadaljujte z uporabo club-gameautomaty.com, če se ne strinjate z vsemi določili in pogoji, navedenimi na tej strani.

Za ta določila in pogoje, izjavo o zasebnosti in obvestilo o zavrnitvi odgovornosti velja naslednja terminologija in vse pogodbe: »Stranka«, »Vi« in »Vaš« se nanašajo na vas, osebo, ki se prijavi na to spletno stran in je skladna določil in pogojev podjetja. "Podjetje", "mi sami", "mi", "naše" in "nas", se nanašajo na naše Podjetje. "Stranka", "stranke" ali "nas" se nanaša tako na naročnika kot na nas. Vsi pogoji se nanašajo na ponudbo, sprejem in upoštevanje plačila, potrebnega za izvedbo postopka naše pomoči naročniku na najprimernejši način za izrecni namen zadovoljevanja strankinih potreb glede zagotavljanja navedenih storitev družbe, v skladu z in ob upoštevanju veljavne zakonodaje ad. Kakršna koli uporaba zgornja terminologija ali druge besede v ednini, množini, velike začetnice in/ali on/ona ali oni, se vzamejo kot zamenljivi in se zato nanašajo na isto.

Piškotki

Uporabljamo piškotke. Z dostopom do club-gameautomaty.com se strinjate z uporabo piškotkov s pravilnikom o zasebnosti club-gameautomaty.com.

Večina interaktivnih spletnih mest uporablja piškotke, ki nam omogočajo, da pridobimo podatke o uporabniku za vsak obisk. Piškotki so uporablja naše spletno mesto za omogočanje funkcionalnosti določenih območij, da bi ljudem olajšali obisk našega Spletna stran. Nekateri naši pridruženi/oglaševalski partnerji morda uporabljajo tudi piškotke.

Licenca

Če ni navedeno drugače, imajo club-gameautomaty.com in/ali njegovi licencedajalci pravice intelektualne lastnine za ves material na club-gameautomaty.com. Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane. Lahko dostopate to s club-gameautomaty.com za vašo osebno uporabo, za katero veljajo omejitve, določene v teh pogojih in pogoji.

Ne smete:

 • Znova objavi gradivo s club-gameautomaty.com
 • Prodaja, izposoja ali podlicenciranje materiala s club-gameautomaty.com
 • Razmnoževanje, podvajanje ali kopiranje gradiva s club-gameautomaty.com
 • Prerazporedite vsebino s club-gameautomaty.com

Deli tega spletnega mesta uporabnikom ponujajo priložnost za objavo in izmenjavo mnenj in informacij določena področja spletnega mesta. club-gameautomaty.com ne filtrira, ureja, objavlja ali pregleduje predhodnih komentarjev na njihovo prisotnost na spletni strani. Komentarji ne izražajo stališč in mnenj club-gameautomaty.com, njegovi agenti in/ali podružnice. Komentarji odražajo poglede in mnenja osebe ki objavljajo svoje poglede in mnenja. V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, bo club-gameautomaty.com ni odgovoren za komentarje ali za kakršno koli odgovornost, škodo ali stroške, ki so povzročeni in/ali utrpeli zaradi tega kakršne koli uporabe in/ali objave in/ali videza komentarjev na tej spletni strani.

club-gameautomaty.com si pridržuje pravico do spremljanja vseh komentarjev in odstranitve morebitnih komentarjev šteje za neprimerno, žaljivo ali povzroča kršitev teh določil in pogojev.

Jamčite in izjavljate, da:

 • Upravičeni ste do objavljanja komentarjev na naši spletni strani in imate vse potrebne licence in soglasja za torej;
 • Komentarji ne posegajo v nobeno pravico intelektualne lastnine, vključno z avtorskimi pravicami, vendar ne omejeno nanje, patent ali blagovna znamka katere koli tretje osebe;
 • Komentarji ne vsebujejo nobenega obrekljivega, obrekljivega, žaljivega, nespodobnega ali kako drugače nezakonitega gradiva kar je vdor v zasebnost
 • Komentarji ne bodo uporabljeni za spodbujanje ali promocijo poslovnih ali običajnih ali predstavljanje komercialnih dejavnosti ali nezakonito dejavnost.

S tem klubu club-gameautomaty.com podeljujete neizključno licenco za uporabo, reprodukcijo, urejanje in pooblaščanje drugih za uporabo, reprodukcijo in urejanje katerega koli od vaših komentarjev v vseh in vseh oblikah, formatih ali medijih.

Hiperpovezava do naše vsebine

Naslednje organizacije se lahko povežejo z našim spletnim mestom brez predhodne pisne odobritve:

 • Vladne agencije;
 • Iskalniki;
 • Tiskovne organizacije;
 • Distributerji spletnih imenikov se lahko povežejo z našim spletnim mestom na enak način kot hiperpovezavo do Spletne strani drugih podjetij, ki kotirajo na borzi; in
 • Sistemsko akreditirana podjetja, razen nagovarjanja neprofitnih organizacij, dobrodelnih nakupovalnih središč, in dobrodelne skupine za zbiranje sredstev, ki morda nimajo hiperpovezave do našega spletnega mesta.

Te organizacije se lahko povežejo z našo domačo stranjo, publikacijami ali drugimi informacijami na spletnem mestu, če povezava: (a) ni na noben način zavajajoča; (b) ne namiguje na sponzorstvo, podporo ali odobritev povezovalne stranke in njenih izdelkov in/ali storitev; in (c) ustreza kontekstu povezovanja stran stranke.

Upoštevamo in odobrimo lahko druge zahteve za povezavo naslednjih vrst organizacij:

 • splošno znani potrošniški in/ali poslovni viri informacij;
 • mesta skupnosti dot.com;
 • združenja ali druge skupine, ki predstavljajo dobrodelne organizacije;
 • distributerji spletnih imenikov;
 • internetni portali;
 • računovodska, pravna in svetovalna podjetja; in
 • izobraževalne ustanove in trgovska združenja.

Odobrili bomo zahteve za povezavo teh organizacij, če se odločimo, da: (a) povezava ne bi nas gledamo nenaklonjeno do sebe ali do naših akreditiranih podjetij; (b) organizacija jih nima negativne evidence pri nas; (c) korist za nas zaradi vidnosti hiperpovezave nadomesti odsotnost od club-gameautomaty.com; in (d) je povezava v kontekstu splošnih informacij o viru.

Te organizacije se lahko povežejo z našo domačo stranjo, če povezava: (a) ni na noben način zavajajoča; (b) ne namiguje na sponzorstvo, podporo ali odobritev povezovalne stranke in njenih izdelkov ali storitve; in (c) ustreza kontekstu spletnega mesta osebe, ki povezuje.

Če ste ena od organizacij, navedenih v odstavku 2 zgoraj, in se želite povezati z našimi spletnem mestu, nas morate obvestiti tako, da pošljete e-pošto na club-gameautomaty.com. Vključite svoje ime, vašo ime organizacije, kontaktne informacije in URL vašega spletnega mesta, seznam vseh URL-jev, s katerih ste se nameravate povezati z našim spletnim mestom, in seznam URL-jev na našem spletnem mestu, na katere bi se želeli povezati. Počakajte 2-3 tednov za odgovor.

Odobrene organizacije imajo lahko hiperpovezavo do našega spletnega mesta na naslednji način:

 • Z uporabo imena našega podjetja; ali
 • Z uporabo enotnega lokatorja virov, s katerim ste povezani; ali
 • Z uporabo katerega koli drugega opisa našega spletnega mesta, s katerim je povezana povezava, ki je smiselna v kontekstu in format vsebine na spletnem mestu povezovalca.

Nobena uporaba logotipa club-gameautomaty.com ali drugih umetniških del ne bo dovoljena za povezave, če ni blagovne znamke licenčna pogodba.

iFrame

Brez predhodne odobritve in pisnega dovoljenja okoli naših spletnih strani ne smete ustvarjati okvirjev, ki se spreminjajo na kakršen koli način vizualno predstavitev ali videz našega spletnega mesta.

Odgovornost za vsebino

Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, ki se pojavi na vašem spletnem mestu. Strinjate se z zaščito in branite nas pred vsemi zahtevki, ki se pojavljajo na vaši spletni strani. Nobena(-e) povezava(-e) se ne bi smela pojaviti na nobenem spletnem mestu, ki se lahko razlaga kot klevetniško, nespodobno ali kaznivo ali ki krši, kako drugače krši ali zagovarja kršitev ali druga kršitev pravic tretjih oseb.

Pridržek pravic

Pridržujemo si pravico zahtevati, da odstranite vse povezave ali katero koli posamezno povezavo do našega spletnega mesta. Ti odobrimo, da na zahtevo takoj odstranimo vse povezave do naše spletne strani. Prav tako si pridržujemo pravico do amen teh določila in pogoje ter politiko povezovanja kadar koli. Z nenehnim povezovanjem na naše spletno mesto se strinjate biti zavezan in upoštevati te pogoje in določila povezovanja.

Odstranitev povezav z našega spletnega mesta

Če na naši spletni strani iz kakršnega koli razloga najdete povezavo, ki je žaljiva, nas kontaktirajte in nas obvestite vsak trenutek. Upoštevali bomo zahteve za odstranitev povezav, vendar vam nismo dolžni odgovoriti neposredno.

Ne zagotavljamo, da so podatki na tej spletni strani pravilni, ne jamčimo za njihovo popolnost oz natančnost; prav tako ne obljubljamo, da bomo zagotovili, da bo spletna stran ostala na voljo ali da bo gradivo na spletni strani se posodablja.

Zavrnitev odgovornosti

V največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, izključujemo vsa zagotovila, jamstva in pogoji v zvezi z našo spletno stranjo in uporabo te spletne strani. Nič v tej izjavi o omejitvi odgovornosti ne bo:

 • omejitev ali izključitev naše ali vaše odgovornosti za smrt ali telesne poškodbe;
 • omeji ali izključi našo ali vašo odgovornost za goljufijo ali goljufivo lažno predstavljanje;
 • omejujemo katero koli našo ali vašo odgovornost na kakršen koli način, ki ni dovoljen po veljavni zakonodaji; ali
 • izključite vse naše ali vaše obveznosti, ki jih ni mogoče izključiti v skladu z veljavno zakonodajo.

Omejitve in prepovedi odgovornosti, določene v tem razdelku in drugje v tej izjavi o omejitvi odgovornosti: (a) so ob upoštevanju prejšnjega odstavka; in (b) ureja vse obveznosti, ki izhajajo iz izjave o omejitvi odgovornosti, vključno z odgovornosti, ki izhajajo iz pogodbe, odškodninske odgovornosti in zaradi kršitve zakonske dolžnosti.

Dokler so spletno mesto ter informacije in storitve na spletnem mestu na voljo brezplačno, bomo ne odgovarja za kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli narave.