Politika zasebnosti za club-gameautomaty.com

Na club-gameautomaty.com, ki je dostopna na club-gameautomaty.com, je ena naših glavnih prednostnih nalog zaupnost obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki so zbral in posnel club-gameautomaty.com in kako ga uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku zasebnost, počutite se svobodni kontaktirajte nas.

Ta pravilnik o zasebnosti se nanaša samo na naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalci naše spletne strani z v zvezi s podatki, ki so jih delili in/ali zbirajo na club-gameautomaty.com. Ta pravilnik ni velja za vse podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njim s svojimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati zagotoviti, vam bomo pojasnili, ko vas bomo prosili za posredovanje osebnih podatkov.

Če se obrnete neposredno na nas, bomo morda prejeli dodatne podatke o vas, na primer vaše ime Vaš email naslov naslov, telefonsko številko, vsebino sporočila in/ali priloge, ki nam jih lahko pošljete, in karkoli drugega drugo informacije, ki jih lahko posredujete.

Ko se registrirate za račun, bomo morda zahtevali vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

  • Zagotavljanje, delovanje in vzdrževanje naše spletne strani
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, lastnosti in funkcij
  • Komuniciramo z vami neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno z storitev za stranke vam zagotavljamo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletno stranjo ter za trženje in promocijo namene
  • Pošilja vam e-pošto
  • Poiščite in preprečite goljufije

Dnevniške datoteke

club-gameautomaty.com sledi standardnemu postopku za uporabo dnevniških datotek. Te datoteke zabeleži obiskovalce, ko jih obiskujte spletna mesta. Vsa podjetja za gostovanje izvajajo to in del analize storitev gostovanje. informacije zbrane z dnevniškimi datotekami vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetne storitve (ISP), datum in čas, napotitvene/izhodne strani in po možnosti število klikov. Niso povezani z kakršne koli osebne podatke. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov na strani in zbiranje informacij demografsko.

Politika zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti za vsakega od partnerjev oglaševanja, ki ga imate club-gameautomaty.com.

Oglasni strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki so uporabljeni v ustreznih oglasih in povezavah, ki se pojavijo na club-gameautomaty.com, ki so poslani neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno pridobijo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti svojih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje vsebine OGLAŠEVANJE ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da club-gameautomaty.com nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporablja tretje osebe oglaševalci.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosticlub-gameautomaty.com ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta splet. Tako svetujemo sklicevati se morate na ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb za več informacij informacije. Vključuje lahko njihove prakse in navodila, kako se odjaviti od določenih možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti več podrobno informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, to lahko najdete v brskalniku oz spletna mesta.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajaj mojih osebnih podatkov)

V skladu z zakonom CCPA imajo potrošniki v Kaliforniji med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnikov, razkrije kategorije in SPECIFIČNO osebne podatke, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Prosite podjetje, da izbriše vse osebne podatke potrošnikov, ki jih je zbralo podjetje.

Od podjetja, ki prodaja osebne podatke potrošnikov, zahtevajte, naj ne prodaja vaših osebnih podatkov potrošnik.

Če podate zahtevo, imamo en mesec časa, da odgovorimo. Če želite izvajati katero od te pravic, se obrnite na nas.

Pravice glede varstva podatkov GDPR

Radi bi zagotovili, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je ki ima pravico do naslednjega:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Lahko vam zaračunamo majhna pristojbina pristojbina za to storitev.

Pravica do popravka – pravico imate zahtevati, da popravimo vse informacije, za katere verjamete so netočno. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo informacije, ki jih menite nepopolna.

Pravica do izbrisa – v nekaterih primerih imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke pogoji pogoji.

Pravica do omejitve obdelave – imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših podatkov osebnih podatkov, pod določenimi pogoji.

Pravica do ugovora obdelavi – imate pravico do ugovora naši obdelavi vaših podatkov vaše osebno, pod določenimi pogoji.

Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico zahtevati prenos podatkov, ki jih hranimo zbrani drugi organizaciji ali neposredno vam pod določenimi pogoji.

Če podate zahtevo, imamo en mesec časa, da odgovorimo. Če želite izvajati katero od te pravic, se obrnite na nas.