Pravilnik o piškotkih za club-gameautomaty.com

To je Pravilnik o piškotkih za club-gameautomaty.com, dostopen na club-gameautomaty.com

Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih mestih, to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke ki se prenesejo v vaš računalnik, da izboljšajo vašo izkušnjo. Na tej strani je opisano, katere informacije imajo zbrati, kako ga uporabljamo in zakaj moramo včasih shraniti te piškotke. Delili bomo tudi, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to poslabša ali 'pokvari' nekatere elemente spletnih mest funkcionalnost.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz različnih razlogov, opisanih spodaj. Na žalost v večini primerov industrije ni standardne možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajo na to stran. Priporočljivo je, da pustite vse piškotke, če niste prepričani, ali jih potrebujete oz ne v primeru, da se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v brskalniku (glejte pomoč brskalnika za kako to narediti). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje tega in mnogih drugih spletna mesta, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno povzroči tudi onemogočanje določenih funkcij in lastnosti tega spletnega mesta. Zato je priporočljivo, da piškotkov ne onemogočite.

Piškotki, ki jih nastavimo

  • Piškotki za nastavitve spletnega mesta

    Da bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tem spletnem mestu, nudimo funkcionalnost za nastavitev vašega nastavitve za delovanje tega spletnega mesta, ko ga uporabljate. Da si zapomnimo vaše nastavitve, jih moramo nastaviti piškotke, tako da se te informacije lahko prikličejo vsakič, ko komunicirate s stranjo, na katero vpliva vaš nastavitve.

Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke zaupanja vrednih tretjih oseb. Naslednje podrobnosti razdelka na katere piškotke tretjih oseb lahko naletite na tem spletnem mestu.

  • To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na svetu spletu, ker nam pomagate razumeti, kako uporabljate spletno mesto in načine, kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, na primer, koliko časa preživite na spletnem mestu in straneh, ki jih obiščete, zato mi lahko še naprej ustvarja zanimivo vsebino.

    Za več informacij o piškotkih Google Analytics glejte uradno stran Google Analytics.

Več informacij

Upamo, da so vam stvari razjasnili in, kot je bilo že omenjeno, če obstaja nekaj, kar niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, običajno je varneje pustiti piškotke omogočene, če pride do interakcije z eno od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.